fredag 21 december 2012

Siffror

Fyra är antalet timmar tills flyget hem till Sverige lyfter. 34 är antalet timmar vi kommer att befinna oss på resande fot, varav 17 på ett tåg till norra Sverige (och några på Heathrow och Arlanda). Och 12 är dagarna vi är lediga från jobb. Hur skönt!? Tre är antalet destinationer vi kommer att kinesa på. Önskar man kunde teleportera sig mellan de olika ställena istället för att behöva resa. Oräkneliga är antalet regndroppar som fallit det senaste dygnen; nu lämnar vi dem och åker hem till vintern istället. Planerar att föräta mig på laktosfri keso, kesella, pepparkakor och Esters bröd. Och så ska jag hinka kokkaffe (och säkert återigen dra upp den däringa gastriten som ständigt ligger och lurar i magtrakten). Hett, starkt, svenskt kaffe.

11 är antalet mil jag hann springa innan jag sabbade höften. Häromdagen kom det ett brev med en fin räkning från försäkringsbolaget; God jul! 914 är antalet dollar som röntgen, kontrastinjektion med röntgen och MRI kostar. Och 4247 dollar skulle det kostat om vi inte haft en dyr försäkring. Sverige är bra!

Noll är antalet julklappar vi köper i år. Åh, så skönt att slippa ångestspringa runt i affärer tillsammans med miljoner överstressade människor, i jakten på Den Perfekta Julklappen som slutar med ett panikköp av något onödigt som ingen vill ha!

Berglin. Bästa serien.
Och en är antalet lägenheter vi sålt i år. Efter nyår är vi ännu mera utlandssvenskar! 

Nu tar vi semester från bloggen också, men vi kommer tillbaka nästa år!

God jul och gott nytt år! Och glöm inte att kramas mycket!

1 kommentar:

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!