torsdag 2 februari 2012

Beslut, beslut, beslut

Tre Ikea-besök sedan i onsdags; förhoppningsvis behöver vi inte åka dit igen på ett tag. Ikea är bra och billigt, och så kan man ju äta mat som åtminstone har lite svensk touch (panerad fisk i onsdags, kyckling i torsdags och köttbullar idag), men nu är vi ganska less. Och gissa om det är många beslut som har tagits de senaste dagarna, vissa roligare än andra; allt ifrån vilka sängkläder vi ska köpa (lite roligt), till vilka besticklådor vi ska ha (inte roligt). Till sist står besluten en upp i halsen och man tar första bästa godtyckliga när man går förbi varuhyllan. Nu tror jag att vi har gjort alla inköp för att skapa ett hem med möbler, husgeråd och andra inventarier.

Vi har också tagit ett steg närmare vardagen i och med att vi har skaffat kundkort i mataffären.

I går gjorde vi ordentlig research om pendlingstiden till respektive jobb. Resultat? Piiha: 90 sekunder. Per: 30 min om han har tur med trafiken.

Per förbereder sig för sin första dag på jobbet genom att inviga strykbräda och strykjärn, samtidigt som han firar sista lediga dagen med ett glas vin. Frågan är bara om det är någon bra kombo; skjortorna verkar fortfarande vara skrynkliga när han är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!