tisdag 3 april 2012

Äggvita på tetra

Det här måste ju vara bästa produkten i mataffären; äggvita på tetra! Bara vitor, inga gulor. Helt perfekt för mig som inte gillar äggulor. Men det skapar ju några frågor: Vad gör man med gulorna? Eller har man klonat fram hönor som värper äggulefria ägg? 

6 kommentarer:

  1. Ha, ha.. Finns faktiskt i Sverige oxå fast på typ 3l-dunk så jag har aldrig testat :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har sett att det finns hos restaurangleverantörer. Men 3 liter är väl kanske lite för stor förpackning...

      Radera
  2. Jag har för mig att man gör något pulver på gulan, tror jag såg det sista jag var i USA :-) Men varför kan inte ägg få vara ägg liksom... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. För att man här i USA är livrädd för fett (men fett i form av friterad mat går bra; 99% fettfritt är ju en vanligt förekommande etikett på maten)?! Eller för att man, som jag, inte gillar äggula? Men jag förstår din tanke. :)

      Ah, äggpulver kanske man gör av det som blir över...

      Radera
    2. och friterad pommes är en grönsak eller hur? ;-)

      Radera
    3. Självklart, vad trodde du? :)

      Radera

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!