torsdag 8 mars 2012

Å hur går träningen?

Sitter här med rejäl träningsvärk i benen efter att ha varit och tränat löpning på MITs utomhusbana. Fick höra talas om en löparklubb som brukar hålla till där, så jag drog dit för att testa. Var rätt kul, men gu vad otränad man känner sig!
Vi körde 4st 4*400m. Men det var svårt att förstå deras olika fart-benämningar. "3k pace", "7:30 pace", "not fast, but quick". Några rätt snabba, men kul att höra att även dem anser att kvaltiderna till Boston Marathon är sjukt hårda.

Jag var även tidigare och körde squash med J borta på Harvards tennis/squash-hall. Jag som aldrig spelat det förut. En minst sagt speciell upplevelse. Svårt det där med att drämma till en boll, samtidigt som man springer in i en vägg, baklänges, och samtidigt försöka få bollen att träffa väggen längst fram, och så klart göra det så svårt som möjligt för motståndaren. Många saker att tänka på. Men jag blev svettig och det var rätt kul. Huvudsaken.

Men man blir automatiskt smartare av att träna på de här ställena, va? Så måste det vara. Har inte märkt av nåt ännu, men hoppas fortfarande...

1 kommentar:

  1. Kul att höra att du börjat med Squash. Det är sjukt bra träning.

    SvaraRadera

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!