måndag 2 september 2013

"Det finns alltid nånting man kan fira", del 12

Idag för två år sedan var det en nästan helt vanlig fredag. Inte alldeles vanlig, för det var med en lite konstig känsla i magen som vi slutade lite tidigare än vanligt från jobbet. Cyklade hem, och hoppades hoppades hoppades att vi hade fått ett kuvert i brevlådan, annars skulle eftermiddagen bli lite krånglig. 

Kvart över ett kom posten, och brevbäraren levererade vår hindersprövning. Finkostymen på ("Åh, kan vi inte ha jeans på oss?"), och en fem minuters promenad till stadshuset, där vi mötte våra fina vänner C & S. De var de enda som visste om att vi var där just då. De hade med kort varsel tidigarelagt en hemresa från Stockholm och fixat barnvakt för att vara våra vittnen i stadshuset, vilket vi är dem evigt tacksamma för. 10 minuter och ett skrattanfall senare var vi vigda. 
Herregud, vad har vi gjort??!
Fotograf: Stefan Eng
Efter stadshuset gick vi och fikade, och när barnen skulle hämtas från dagis så gick vi hem och delade på en flaska av min disputations-champagne. Efter restaurangbesök på kvällen la vi tillbaka ringarna i sin ask, och tidigt nästa dag åkte Per till Lappland för att jaga älg. Två och en halv månad senare ställde vi till med en fantastisk fest med alla våra vänner, arbetskamrater, familjer och släkt, tillresta från Kiruna i norr, Köpenhamn i söder, Göteborg i väster och Umeå i öster. 

Så här i efterhand är det kanske inte ett helt optimalt val av vigseldatum, då någon kommer att befinna sig i älgskogen (5753 km bort) ungefär 4 år av fem (eller något sånt, har inte räknat). Så även detta år. 

När jag tittar igenom våra bröllopsbilder (jag kallar dem det, fastän de inte togs på själva bröllopsdagen), så slås jag av att det är många som går i det här temat: 

Fotograf: Cecilia Möller
Vi hade uppenbarligen väldigt roligt under fotograferingen. Och man kan väl säga att det är samma tema som genomsyrar vårt förhållande. Vi har väldigt roligt tillsammans, nästan hela tiden. Jag älskar dig, Per!

Fotograf: Cecilia Möller
Och vill man se ännu fler professionella bilder, så gör man det i ett fint bildspel tillsammans med musik som finns HÄR

Och hur firar vi då detta? Varje dag är ett firande, men vi firade lite extra i onsdags, då vi åt finlunch på restaurang. 

1 kommentar:

  1. Underbara ni! Det var en underbar dag tillsammans med ett underbart par. Vi tycker så mkt om er och är så glada för er skull! PS, det där med att försöka fira årsdag på själva dagen har vi gett upp för länge sen, men det har gått bra ändå :). Kram C & S

    SvaraRadera

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!