söndag 22 december 2013

Oh, the irony!

Jo, det är ju så här att det nalkas jul. Och vi sitter inte på ett flyg över Atlanten. Efter förra julens nomadliv med alldeles för många restimmar (men massa, massa timmar i allra bästa sällskap; familj, släkt och vänner) kom vi fram till att vi inte ville göra samma sak igen. En resa hem innebär just, inte för att vi måste, men för att vi väldigt gärna vill, att vi åker fram och tillbaka för att hinna träffa så många som möjligt på den korta tid vi är hemma. Nackdelen med familjer i varsin landsände.

I år har vi bestämt oss för att stanna här över jul och nyår. Men eftersom ett grått Boston (just nu har inte vi heller någon snö) lockar inte lika mycket som sol, värme, strand, en och annan alligator och semester, så idag flyger vi till Fort Lauderdale. 

Ironin i det hela? Efter fem dagar i Fort Lauderdale drar vi på roadtrip…många mil i bil blir det. 


Vi vill givetvis passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Och så säger vi ett stort TACK till er som skickat foton och julkort! Vi blir jätteglada för sånt!



1 kommentar:

  1. God Jul vänner! Vi saknar er och längtar till när vi får träffa er igen i vår! Snön lyser med sin frånvaro, men det är varmt i hus och hjärta. KRAM från oss //Camilla

    SvaraRadera

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!