torsdag 20 juni 2013

Tre önskningar på samma gång!

Hej hej hallå! 
Vi är tillbaka från en lång roadtrip till Niagarafallen och en sväng in i Canada. Helt fantastiskt, men vägarna i staten New York och Massachusetts lämnar en del övrigt att önska. Längre uppdatering utlovas (med bilder), men inte just nu. 

Just nu händer här inte något man kan skriva hem till kungen om. Vi har fortfarande svensk-besök, och laddar nu för midsommar. Vi kommer inte att anstränga oss för att få äta sill och dansa runt stång; vi är lite mer modesta och satsar på picknick med vänner istället. Vårt ärvda kubbspel får dock följa med.

För att fortsätta på det där frukostspåret som Päran påbörjade för ett tag sedan, så kommer här senaste nyheten på frukostfronten. Dunkin' Donuts (ni vet, den där kaffekedjan som säljer munkar och dåligt kaffe) har lanserat en ny frukostmacka med slagorden "Going where no breakfast has gone" (och täpper till dina kärl på köpet, kan tänka). Mackan har döpts till The Glazed Donut Breakfast Sandwich och är alltså stekt ägg och bacon i en friterad, glaserad munk. Fett? Japp! Salt? Jajemen! Sött? Det också! Något man vill äta till frukost? Troligen inte. Skulle du?
glazed_donut_breakfast_sandwich

2 kommentarer:

Eller vad tycker du? Vi blir glada för kommentarer!