Det här måste ju vara bästa produkten i mataffären; äggvita på tetra! Bara vitor, inga gulor. Helt perfekt för mig som inte gillar äggulor. Men det skapar ju några frågor: Vad gör man med gulorna? Eller har man klonat fram hönor som värper äggulefria ägg?
Ha, ha.. Finns faktiskt i Sverige oxå fast på typ 3l-dunk så jag har aldrig testat :-)
SvaraRaderaJa, jag har sett att det finns hos restaurangleverantörer. Men 3 liter är väl kanske lite för stor förpackning...
RaderaJag har för mig att man gör något pulver på gulan, tror jag såg det sista jag var i USA :-) Men varför kan inte ägg få vara ägg liksom... ;-)
SvaraRaderaFör att man här i USA är livrädd för fett (men fett i form av friterad mat går bra; 99% fettfritt är ju en vanligt förekommande etikett på maten)?! Eller för att man, som jag, inte gillar äggula? Men jag förstår din tanke. :)
RaderaAh, äggpulver kanske man gör av det som blir över...
och friterad pommes är en grönsak eller hur? ;-)
RaderaSjälvklart, vad trodde du? :)
Radera